Oddstips på Start – Molde

4. aug 2011 i Oddstips av Steinar Berg
Start har ikke hatt en kjempesesong så langt, kan det snu i kveld, eller skal Molde få lov til å fortsette på vinnersporet?.
Start åpnet sesongen veldig bra, og alle fotballeksperter ble mektig imponert av hva mennene fra Kristiansand klarte å utrette. Det viste seg bare etter noen serierunder at det ikke skulle fortsette slik. Treneren sluttet, og eks-branntrener, Mons Ivar Mjelde, skulle rette opp i sakene. Så langt har dette ikke skjedd. Start har derimot fått en fantastisk mulighet til å rette opp i mye - de kan slå et av Norges beste fotballag på hjemmebane i kveld. Jeg tror ikke dette skjer. Ole Gunnar Solskjær har gjort mye med Molde i år, og rullerer mannskapet som om alle var Premier League-spillere. Det spørs nok om ikke Sir Alex Ferguson har lært Solskjær både det ene og andre. Molde har imponert meg nesten hele sesongen, og jeg gleder meg veldig til å se gutta i aksjon i kveld. Selv om Start har en perfekt mulighet til å rette opp i mye og mannskapet sikkert tent til tusen, tror jeg ikke dette er dagen hvor Start får det hele til å snu. Jeg tror Molde tar seieren også i dag. Jeg prøver på en (nesten) dobling av pengene, og får 1.95 i odds fra Betsafe - jeg setter hundrelappen! Registrer deg og spill odds hos Betsafe du også!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Jackpot 6000
Mega Joker
Super Nudge 6000
Jackpot 20000
Frankenstein
Starburst
Dallas
Gonzos Quest
Thunderstruck 2
Secret Code
Jack Hammer
Jack and The Beanstalk
Immortal Romance
Joker 8000