Oddstips på Start – Molde

4. aug 2011 i Oddstips av Steinar Berg
Start har ikke hatt en kjempesesong så langt, kan det snu i kveld, eller skal Molde få lov til å fortsette på vinnersporet?.
Start åpnet sesongen veldig bra, og alle fotballeksperter ble mektig imponert av hva mennene fra Kristiansand klarte å utrette. Det viste seg bare etter noen serierunder at det ikke skulle fortsette slik. Treneren sluttet, og eks-branntrener, Mons Ivar Mjelde, skulle rette opp i sakene. Så langt har dette ikke skjedd. Start har derimot fått en fantastisk mulighet til å rette opp i mye - de kan slå et av Norges beste fotballag på hjemmebane i kveld. Jeg tror ikke dette skjer. Ole Gunnar Solskjær har gjort mye med Molde i år, og rullerer mannskapet som om alle var Premier League-spillere. Det spørs nok om ikke Sir Alex Ferguson har lært Solskjær både det ene og andre. Molde har imponert meg nesten hele sesongen, og jeg gleder meg veldig til å se gutta i aksjon i kveld. Selv om Start har en perfekt mulighet til å rette opp i mye og mannskapet sikkert tent til tusen, tror jeg ikke dette er dagen hvor Start får det hele til å snu. Jeg tror Molde tar seieren også i dag. Jeg prøver på en (nesten) dobling av pengene, og får 1.95 i odds fra Betsafe - jeg setter hundrelappen! Registrer deg og spill odds hos Betsafe du også!

Det er stengt for kommentarer.

Jackpot 6000
Mega Joker
Super Nudge 6000
Jackpot 20000
Frankenstein
Starburst
Dallas
Gonzos Quest
Thunderstruck 2
Secret Code
Jack Hammer
Jack and The Beanstalk
Immortal Romance
Joker 8000
0