Champions League kvalik, 23. august

23. aug 2011 i Oddstips av Steinar Berg
I kveld skal det spilles Champions League kvalik, og det er vel verdt å sende inn en kupong. Jeg, for min del, spiller en sikker (og kanskje litt kjedelig) kupong, men med en ganske god smak i munnen!
Grunnen til at jeg ikke har "veldig god smak i munnen", er rett og slett fordi at jeg har sett meg ut to kamper, som jo da begge er retur-matcher. I en returkamp kan alt skje!

Villareal - Odense BK

Odense BK overrasket hele fotballeuropa med 1-0 hjemme over Villareal sist kamp. Villareal har en stolt historie bak seg, spesielt i Europaligaen, og nekter nok å ryke ut mot et forholdsvis ukjent fotballag som Odense. Å ta igjen det ene målet til Odense burde bli en lett kamp, og på papiret skal Villareal vinne med mer enn et mål. Jeg spiller handicap (0-1) i denne kampen. Jeg får 1.60 i odds - ikke kjempebra, men absolutt spillbart.

FC Zürich - Byern München

Alle har sagt at FC Zürich har kjempeproblemer med laget sitt, men jeg visste ikke at det var så ille som da Byern tok dem i mot på hjemmebane sist uke. FC Zürich hadde vel ikke et eneste skudd på mål en gang? I tillegg til at de ellers spilte nokså flaut. Byern spilte en komfortabel kamp, og vant 2-0, men burde egentlig vunnet med mye mer. Kan nok hende at noen stjernespillere hviler denne kampen for Byern, og at vi ikke får se et like sprekt lag, men det er helt sikkert sultne ungdommer som vil prøve seg også. Jeg må si at handicap frister her også (1-0). Odds uten handicap er 1.45 (spiller du sikkert, tar du denne) - odds med handicap gir 2.15. Jeg får vel prøve meg med handicap her også, og totaloddsen på hele kupongen blir 3.44 - jeg setter hundringsen! Send inn en kupong du også - registrer deg og spill hos NordicBet!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Jackpot 6000
Mega Joker
Super Nudge 6000
Jackpot 20000
Frankenstein
Starburst
Dallas
Gonzos Quest
Thunderstruck 2
Secret Code
Jack Hammer
Jack and The Beanstalk
Immortal Romance
Joker 8000