Vålerenga mot Liverpool – knallodds!

1. aug 2011 i Odds av Steinar Berg
Vålerenga - Liverpool er tv-sendt, og går på TV2. Jeg får kaste inn en kupong, siden jeg skal se på kampen!
Liverpool kommer til Norge i kveld, og skal spille mot Vålerenga på Ullevaal. Dette er en vennskapskamp der alt kan skje. Vi kommer sannsynligvis til å se et rullerende Liverpool som lar ungguttene prøve seg, mens stjernene sannsynligvis vil sitte på benken. Vi forventer derimot å se et toppet Vålerenga som er sultne for å imponere tribunene som helt sikkert er fylt opp til bakerste rad. Liverpool kom også på besøk i 2008, uten de store stjernene, bortsett fra at Gerard ble byttet inn omtrent ti minutter før slutt. Denne kampen vant Liverpool uten å gjøre mye for det.

Odds fra Betsafe

Jeg holder meg til Betsafe, og sjekker oddsen her: 5.75 | 3.95 | 1.50 Dette er knallodds for en vennskapskamp, og mange eksperter mener faktisk at Vålerenga skal klare å vinne denne kampen. Jeg tror ikke det, men jeg er vel heller ingen ekspert. Jeg tror vi kommer til å se et Liverpool som ikke ønsker å slite seg ut alt for mye. Uavgjort er ikke et dumt tips - begge lag vil nok få mål. Jeg bikker vel litt over til at Liverpool vinner. Hva tror du?

Comments are closed.

Jackpot 6000
Mega Joker
Super Nudge 6000
Jackpot 20000
Frankenstein
Starburst
Dallas
Gonzos Quest
Thunderstruck 2
Secret Code
Jack Hammer
Jack and The Beanstalk
Immortal Romance
Joker 8000
0