Vålerenga mot Liverpool – knallodds!

1. aug 2011 i Odds av Steinar Berg
Vålerenga - Liverpool er tv-sendt, og går på TV2. Jeg får kaste inn en kupong, siden jeg skal se på kampen!
Liverpool kommer til Norge i kveld, og skal spille mot Vålerenga på Ullevaal. Dette er en vennskapskamp der alt kan skje. Vi kommer sannsynligvis til å se et rullerende Liverpool som lar ungguttene prøve seg, mens stjernene sannsynligvis vil sitte på benken. Vi forventer derimot å se et toppet Vålerenga som er sultne for å imponere tribunene som helt sikkert er fylt opp til bakerste rad. Liverpool kom også på besøk i 2008, uten de store stjernene, bortsett fra at Gerard ble byttet inn omtrent ti minutter før slutt. Denne kampen vant Liverpool uten å gjøre mye for det.

Odds fra Betsafe

Jeg holder meg til Betsafe, og sjekker oddsen her: 5.75 | 3.95 | 1.50 Dette er knallodds for en vennskapskamp, og mange eksperter mener faktisk at Vålerenga skal klare å vinne denne kampen. Jeg tror ikke det, men jeg er vel heller ingen ekspert. Jeg tror vi kommer til å se et Liverpool som ikke ønsker å slite seg ut alt for mye. Uavgjort er ikke et dumt tips - begge lag vil nok få mål. Jeg bikker vel litt over til at Liverpool vinner. Hva tror du?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Jackpot 6000
Mega Joker
Super Nudge 6000
Jackpot 20000
Frankenstein
Starburst
Dallas
Gonzos Quest
Thunderstruck 2
Secret Code
Jack Hammer
Jack and The Beanstalk
Immortal Romance
Joker 8000