Odds hos Betsafe

6. juni 2011 i Odds av Steinar Berg
Jeg liker veldig godt å spille odds, slik at fotballen blir ekstra spennende. Men det gjelder å holde tunga rett i munnen.
Jeg har satt inn 500 kroner hver måned (hvis jeg ikke har igjen noe) hos Betsafe. Her finner jeg den beste oddsen og de beste veddemålene for min smak. Jeg liker å tippe på fotball først og fremst, og Betsafe er flinke både med veddemålene sine, og utlysninger av de aller største kampene. Registrer deg, og spill odds hos Betsafe du også!

Trykte feil

For et par helger siden var det egentlig ikke mange gode kamper, men jeg tenkte jeg likevel skulle ha et veddemål inne. Jeg skulle derfor satse 50,- på tre kamper. Vanligvis liker jeg å spille for mellom 100-200 kroner hver helg, gjerne med mange forskjellige veddemål. Men denne gangen var jeg så klønete at jeg trykte "500", istedenfor "50", og bekreftet det like gjerne i tillegg. Dette oppdaget jeg ikke før dagen etterpå, og kontaktet derfor support. Det var ei jente ved navn Mikaela der, og jeg så mitt for å kanskje flørte i havn en kansellering. Selv om hun virket veldig koselig og hjelpsom, kunne hun dessverre ikke gjøre dette for meg. Betsafe er likevel veldig snille når det kommer til dette. Hvis jeg hadde kontaktet support rett etter jeg satte veddemålet, ville jeg fått kansellert spillet mitt, og fått pengene tilbake. Moralen er derfor å ha tunga rett i munnen.

Hvordan gikk det?

Det gikk selvfølgelig ikke! Men det ble jo likevel en historie av det. Nå har det blitt juni, og jeg kan tillate meg selv å dytte inn 500 kroner til. Nå har jeg også lært leksa mi, slik at dette ikke kommer til å gjenta seg. Jeg får dra i land et par sikre tripler, så retter det meste seg opp igjen! Registrer deg hos Betsafe du også!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Jackpot 6000
Mega Joker
Super Nudge 6000
Jackpot 20000
Frankenstein
Starburst
Dallas
Gonzos Quest
Thunderstruck 2
Secret Code
Jack Hammer
Jack and The Beanstalk
Immortal Romance
Joker 8000